Happy Birthday Quotes in Albanian

Last Updated on September 18, 2022

This post is all about birthday wishes in Albanian language. Albanian is the official language of Albania and Kosovo and also spoken over some parts of Macedonia, Croatia, Serbia and Montenegro. Find out amazing birthday messages in Albanian language:-

Happy Birthday Wishes in Albanian

Gëzuar ditëlindjen is the way to say Happy Birthday in Albania. Here we have got some Albanian greeting, have a look–

  • Shume kthime te lumtura te dites!!- Many happy returns of the day!!
  • Mund të të gjitha dëshirat tuaja të vijnë e vërtetë – May all your wishes come true
  • Ju uroj suksese në të ardhmen.- I wish you success in the future.

Albanian Birthday Wishes & Quotes

Me këtë rast, ju uroj një jetë të shëndetshme dhe të begatë përpara. Gëzuar ditëlindjen.

(On this occasion, I wish you a healthy and wealthy life ahead. Happy Birthday.)

Unë shpresoj se sot është fillimi i një viti të mrekullueshme për ty. Gëzuar ditëlindjen!!

(I hope today is the beginning of a wonderful year for you. Happy Birthday!!)

Happy Birthday in Russian

Happy Birthday in Chinese

Happy Birthday in Irish

Happy Birthday in Portuguese

Happy Birthday in Hawaiian

Happy Birthday in Thai

Happy Birthday in Hebrew

Happy Birthday in Greek

Happy Birthday in Swedish

Happy Birthday in Welsh

Happy Birthday in Korean

Duke ju uruar shumë lumturi dhe momentet energjike në ditën tuaj të veçantë !

(Wishing you much happiness and energetic moments in your special day!)

Gëzuar ditëlindjen me një person që është i sjellshëm, e shkëlqyer dhe e mprehtë dhe më kujton një shumë nga vetja ime !

Happy Birthday in Dutch

Happy Birthday in Vietnamese

Happy Birthday in Japanese

Happy Birthday in Italian

Happy Birthday in French

Happy Birthday in Hindi

Happy Birthday in Danish

Happy Birthday in Polish

Happy Birthday in Tagalog

(Happy birthday to a person who is kind, brilliant and witty and reminds me a lot of myself !)

Scroll to Top