Frumos La mulți ani Urari, Mesaje și Imagini pentru familie, Lover & Prieteni

Last Updated on October 30, 2019

Un salut mare pentru prietenii noștri români! Sper că vă toate sunt bune! Așa cum am adăugat fericit ziua de nastere in diferite limbi, astăzi, am postat mesaje din Romania fericit ziua de nastere si imagini. Uitati-va la cele mai bune cotații de ziua de naștere și doresc familia și prietenii. Dacă ați găsi aceste dorințe unice, vă rugăm să parts la rețelele sociale.

(A big hello to our Romanian friends!! Hope you all are good! As we have added happy birthday in different languages, today, we have posted Romanian happy birthday messages and images. Have a look to the best birthday quotes and wish your family and friends.  If you find these wishes unique, please do share to your social networks.)

 

Mesaje de la multi ani

Permiteți-mi să vă reamintesc încă o dată că inima mea îți aparține. Lasa-mi preaplin de dragoste peste tine de ziua ta. La multi ani!! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

(Let me tell again you that my heart belongs to you. Let my love pour on you for your birthday. Happy Birthday!! God bless you!)

urari-de-la-multi-ani-pentru-copii

Mai trăiești o sută de ani și în fiecare an, are mai mult de o mie de zile. La mulți ani, fiica!

(May you live a hundred years and each year has more than a thousand days. Happy birthday, daughter!)

 

Nu fi surprins daca te trezesti cu o sclipire in ochii tai, o aroma in dormitorul tau, un zambet pe buze si un gand fericit in mintea ta. Asta se intampla cu toti in ziua lor de nastere. Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima. Iti doresc o viata fericita si numai vise implinite. Cele mai bune urari pentru ziua ta!! Au o zi buna si an !!

 

 

Nu am mai întâlnit o persoană la fel de dulce ca tine în toată viața mea. Să sărbătorim dulceața ta și ziua ta mâncând tort dulce! La multi ani draga!!

(I have not met anyone as charming as you in my life. Your sweetness to celebrate your birthday by eating cake! Happy Birthday dear!!)

 

 

Dorințele mele cele mai sincere pentru ziua ta, ea poate fi la fel de speciale ca tine, amicul meu! Cele mai bune urări pentru ziua ta.

 

urari-de-ziua-de-nastere

Am un loc special în inima mea rezervată pentru tine și crește un pic mai mare în fiecare zi ne petrecem împreună. La multi ani!

 

Am un loc special în inima mea rezervată pentru tine și crește un pic mai mare în fiecare zi ne petrecem împreună. La multi ani!

 

felicitari-la-multi-ani

Image credit: Codrosu

 

Cândva, ne vom aminti de ziua asta ca prima ta aniversare alături de mine și o să râdem de cât de emoționați eram. Am o mare surpriză pentru tine, abia aștept să vii acasă. Te iubesc!! la mulți ani!

 

 

Fie că aveți toate succesele și realizare dorite în viață, eu sunt mereu cu voi în toate circumstanțele. Sa ai o zi minunata. La mulţi ani!

 

În această lume în schimbare, este plăcut să știu că un lucru nu se va schimba; vei fi mereu printesa mea !! Cele mai bune urări pentru ziua ta, fiica mea !! Te iubesc!!

urari-de-la-multi-ani-pentru-iubit-011

 

Fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare. La Multi Ani! Îmi doresc dorintele tale devin realitate !!

 

 

Esti visul meu în somn; Sunteți viziunea mea în ochiul meu; Sunteți zâmbetul meu în buze; Sunteți bătăile inimii mele; Ești un înger în rugăciunea mea; Tu esti lumina vietii mele; La multi ani dragostea mea!

(You are my dream in sleep; You are my vision in my eye; You smile to my lips; You are my heartbeat; You are an angel in prayer; You are the light of my life; Happy Birthday my love!)

 

mesaje-la-multi-ani

Image Source: Tvdece

Fie ca voi fi binecuvantat cu fericire, succes și bucurie nelimitată în această zi special!! La mulţi ani!

(May you be blessed with pleasure, success and infinite joy on this special day!! Happy Birthday!)

 

Nu există nici un bun prezent suficient pentru a vă arăta cât de mult te iubesc, așa că pentru ziua ta Eu îți dau inima mea. Cele mai bune urari pentru ziua ta!!

 

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze cu o viață de succes, stare bună de sănătate, precum și cele mai calde urări de ziua ta !! Sper ca aceste binecuvântări face ziua ta, chiar mai special! La multi ani!! Bucurați-vă și au o explozie!

 

 

Ubire, fericire, sanatate, liniste, cadouri multe, veselie in fiecare zi, noroc si tot ce ti-ai mai putea tu dori. De astea sa ai parte cu ocazia zilei tale de nastere! Te iubesc! La mulți ani draga ta !!

 

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele… iar prima stea ce-o sa rasara, sa fie steaua ta… tu sa-i surazi, ea sa-ti spuna. Voi mereu acolo pentru tine. La mulţi ani!! cel mai bun pentru viitorul tău tot. Dumnezeu sa te binecuvanteze.

 

urari-mesaje-de-la-multi-ani

 

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!! Bucurați-vă de această zi la maxim.

 

Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta : La Multi Ani!! Sa ai o zi minunată!!

 

La multi ani dragostea mea! Săruturi și îmbrățișări!! Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel, iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!!

 

 

Noi nu vrem să-ți spun cum să crească pentru că până acum ai fost un copil uimitor. Tot ce vrem să spunem este : Fii cinstit, fii un Achiever. La mulți ani, fiul / fiica !!

 

Avand tu ca un prieten este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată în viața mea. Imi doresc viata ta se umple cu fericire si momente vesele !! La mulţi ani!

 

Urari de la multi ani amuzante

cadou de ziua mea pentru tine este chemarea la departamentul de pompieri când sufla lumânările. La multi ani!

 

ziua ta ar trebui să fie o sărbătoare națională. Voi fi primul voluntar să ia o zi liberă de lucru în onoarea ta. Să aveţi o zi bună!

 

urari-de-la-multi-ani-haioase-amuzante

 

La multi ani! Daca vine cineva si-ti spune ca esti in varsta, da-i una cu bastonul pe spinare si arunca cu proteza dupa el.

Păstrați-răbdare, un camion complet încărcat de cadouri frumoase pe drum! La multi ani draga!!

 

La mulți ani, prietene !! Nu te mai avea atât de multe zile de naștere! Pe bune, în fiecare an, devine mai dificil de a vă găsi un cadou.

 

Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit.  Stați binecuvântat !! La Multi Ani!

 

La multi ani draga!! Știu că merg spre vârsta în cazul în care lucrurile nu dau nici o plăcere mai. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

 

Vă mulțumim pentru vizita acest post. Vom adăuga mai multe dorește ziua de nastere pentru a face acest articol informativ. O zi buna!!

(Thanks for visiting this post. We’ll add more birthday wishes to make this article informative. Good day!!)

 

 

 

 

 

Scroll to Top